TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

TERMŐFÖLD, SZÁLLÍTÁS, ROSTÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, TRÁGYÁS TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, ROSTÁLT TRÁGYÁSFÖLD SZÁLLÍTÁS,TŐZEGES FÖLD SZÁLLÍTÁSA, ROSTÁLT TŐZEGES FÖLD KISZÁLLÍTVA, TRÁGYÁS TŐZEGES TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁSSAL, ROSTÁLT TRÁGYÁS TŐZEGES TERMŐFÖLD LESZÁLLÍTVA, KERTI FÖLD SZÁLLÍTÁS, HUMUSZ SZÁLLÍTÁS, FEKETE FÖLD  FUVAROZÁS.

AZ ITT FELSOROLT ANYAGOKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT TERMŐFÖLD FAJTÁT HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL ÖMLESZTVE SZÁLLÍTJUK KI, EGY SZÁLLÍTÁSI FORDULÓBAN MAX. 5 KÖBMÉTERT, KORREKT ÁRAKON, BUDAPESTEN ÉS KÖZVETLEN SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE.
 

Az általunk szállított termőföld művelésből kivont területekről származik ami folyamatos kezelés alatt állt trágyázás, gyomirtózás, rovarirtás, stb.

TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS FÜVESÍTÉSHEZ:

A natúr fekete termőföld alapvetően elég tápanyagot tartalmaz és szerkezetében is megfelel a füvesítéshez. De igény szerint szállításra kerülhetnek különböző termőföld keverékek is a trágyás termőföld a tőzeggel kevert termőföld vagy a tőzeges trágyás termőföld. Ezek a földkeverékek használhatók még vékony feltöltéshez, talajjavításhoz, finom tereprendezéshez.

TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS ÜLTETÉSHEZ:

Ültetés előtt kérdezzen meg kertész szakembert, hogy az adott növény milyen típusú termőföldet igényel. Megrendelésre összeállítjuk és szállítjuk a kívánt termőföld keveréket. A keveréshez használt alapanyagok: komposzt, trágya, homok, tőzeg, agyagos föld.

TÖLTŐFÖLD SZÁLLÍTÁS:

A töltőföld nem termőföld  feltöltéshez, tereprendezéshez alkalmas. Növény telepítésére, ültetésére alkalmatlan.

TERMŐFÖLD  SZÁLLÍTÁS TALAJJAVÍTÁSHOZ:

Talajjavításhoz a komposzt a tőzeg, a trágya vagy kemény szikes talaj esetén a homok alkalmazható.

DARÁLT TERMŐFÖLD, ROSTÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS:

A darált termőföld nem azonos a rostált termőfölddel. Mivel a darált föld egy dupla rotációs kapasoron megy át futószalag segítségével, így előfordulhat, hogy max 3-4 centiméteres rögök maradnak benne esetleg trágyával keverve a trágyát nem tudja teljesen szétdarálni. Ezt a fajta termőföldet minimum öt centiméteres feltöltéshez ajánljuk.

Azonban felhívnám szíves figyelmét arra, hogy a natúr termőföld önmagában sem rögös !

A rostált termőföld készítésekor a föld egy forgó szita dobon halad keresztül ami gyakorlatilag fél-egy centiméterig minden rögöt kirostál. Mivel azonban a trágyás változatnál ez több kieső föld és trágya mennyiséget jelent így az ára magasabb a darált termőföldnél. Ezt a termőföldet egészen finom feltöltéshez akár egy centimétertől ajánljuk.

Termőföld felrakása videó. ITT és ITT megtekintheti rakodás közben a föld állagát, porhanyósságát!

A termőföld és szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS ÁRAK A TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: