KAVICS SZÁLLÍTÁS

GYÖNYGYKAVICS 4-8 mm FUVAROZÁS, SÉTÁNYKAVICS 4-8 mm SZÁLLÍTVA, MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS SZÁLLÍTÁS, KAVICS 8-16 mm KISZÁLLÍTVA, KAVICS 16-32 mm SZÁLLÍTÁSSAL, KAVICS 24-40 mm SZÁLLÍTÁS, KULÉ KAVICS LESZÁLLÍTVA.

AZ ITT FELSOROLT ANYAGOKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT VALAMENNYI KAVICS TÍPUST ÖMLESZTVE, HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK KI, EGY SZÁLLÍTÁSI FORDULÓBAN MAX. 5 KÖBMÉTERT, KORREKT ÁRON, BUDAPEST ÉS A VELE SZOMSZÉDOS TELEPÜLÉSEKRE.

AZ ÖSSZES KAVICS FAJTA MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT KIVÉVE A KULÉKAVICS.

4-8 mm KAVICS GYÖNGYKAVICS SZÁLLÍTÁS:

Ez a kavics fajta alkalmazható kertbe járdának, díszkavicsnak, szűrőbeton készítéshez. Négy és nyolc milliméter közötti kavicsokat tartalmaz.

8-16 mm KAVICS SZÁLLÍTÁS:

Ez a kavics nyolc és tizenhat milliméter közötti kavics szemeket tartalmaz. felhasználható díszítéshez, drénezéshez, kerti tó medrének.

16-32 mm KAVICS SZÁLLÍTÁS:

Tizenhat és harminckét milliméter közötti kavicsokkal. Drénezéshez, díszítéshez, szikkasztó gödör kibélelésére.

24-40 mm KAVICS SZÁLLÍTÁS:

Kettő-négy centis kavicsszemekkel. Díszítéshez, feltöltéshez, szikkasztó árok vagy gödör feltöltésére, kerti tóba.

KULÉ KAVICS SZÁLLÍTÁS:

A kulé kavics nem mosott, de nem tartalmaz jelentős mértékben port vagy egyéb szennyeződést. Ezt a kavicsot vízelvezető árok feltöltésére, díszítésre, betonréteg alá vízelvezetéshez szállítjuk.

DÍSZÍTŐKAVICS, SÉTÁNYKAVICS SZÁLLÍTÁS:

Ez a kavics a klasszikus parkokban és sétányokon megtalálható vöröses-barnás színű négy és nyolc milliméter szemnagyság közötti gyöngykavics.

A kavicsok nem alkalmasak térkő alá ágyazatnak, mivel kerek alakjuk miatt nem tudnak egymásba kapaszkodni ezért állandóan mozog, így a lefektetett térkő megsüllyed, kimozog!

Figyelem!

A kavics fajták szám szerinti megnevezése a tól-ig szemnagyságot mutatja milliméterben. Azonban ez csak a kavics egyik oldalára érvényes méret ami az adott méretű rostán átfér, tehát például a 24-40-es kavics esetében egyes kavics szemek akár 6 centiméter hosszúak lehetnek míg a másik oldaluk csak 4 centiméter.

 

A kavics és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT KAVICS SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: