HOMOK SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR BUDAPEST

TÖLTŐHOMOK SZÁLLÍTÁS, BÁNYAHOMOK SZÁLLÍTVA, HOMOKOZÓ HOMOK KISZÁLLÍTÁS, MOSOTT HOMOK 0-1 mm SZÁLLÍTÁS, VAKOLÓ HOMOK FUVAROZÁS, FALAZÓ HOMOK SZÁLLÍTÁSSAL.

AZ ITT FELSOROLT HOMOK FAJTÁKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT MOSOTT VAGY SÁRGA, BÁNYA HOMOKOT HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK KI, EGY SZÁLLÍTÁSI FORDULÓBAN MAX. 5 KÖBMÉTERT. BUDAPESTEN VAGY VELE SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE, KORREKT ÁRAKON.

HOMOK ÁR

Alapvető üzleti érdekem, hogy a homok ár a lehető legkedvezőbb legyen az ön számára. Természetesen az ár nem befolyásolhatja a homok minőségét. Ezért a legjobb megoldásra törekszem és korrekt áron szállítom ki önnek.

HOMOK RENDELÉS

A homok szállítás rendelés előtt kérem válassza ki az ön számára szükséges homok fajtát, melyet a lenti felsorolásból választhat ki, vagy kérdezze meg kivitelezőjét vagy szakembert. Ezután a homok szállítás rendelést telefonon tudja leadni időpont egyeztetéssel, budapesti vagy annak közvetlen települései címekre.

TÖLTŐHOMOK SZÁLLÍTÁS

Ezt a homoktípust feltöltésre, föld alatti csövek, vezetékek védőágyazataként vagy medencék ágyazataként használják.

BÁNYAHOMOK SZÁLLÍTÁS

Ezt a homokfajtát falazáshoz, vagy homokozók építéséhez, feltöltéséhez, kötött termőtalaj lazításához szállítjuk.

MOSOTT HOMOK 0-1 mm SZÁLLÍTÁS

A mosott homokot elsősorban falazáshoz, vakoláshoz vagy kötött termőföld lazításához szoktuk szállítani. Előnye a bányahomokkal szemben, hogy nem agyagos ezért a belőle készült vakolat nem repedezik. Alkalmazható kötött talaj lazítására is. Használható még homokozóba, de mivel nem agyagos hamarabb kiszárad és a homokvár hamarabb elporlad.

 

A homok és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT HOMOK SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: