MURVA SZÁLLÍTÁS

 

ÁGYAZATI MURVA 0-4 mm SZÁLLÍTÁS, ÁGYAZÓ MURVA 2-5 mm SZÁLLÍTVA, KERTI MURVA 5-12 mm KISZÁLLÍTÁS, KERTI MURVA 12-20 mm FUVAROZÁS, MURVA 20-55 mm SZÁLLÍTÁS, KŐPOR SZÁLLÍTÁSSAL, POROS MURVA, TÖLTŐMURVA 0-20 mm SZÁLLÍTÁS, OSZTÁLYOZATLAN MURVA SZÁLLÍTÁS.

AZ ITT FELSOROLÁSRA KERÜLŐ ANYAGOKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELNI KÍVÁNT MURVA FAJTÁT ÖMLESZTVE, HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTJUK, EGY SZÁLLÍTÁSSAL MAX 5 KÖBMÉTERT, KORREKT ÁRON, BUDAPEST ÉS A VELE ÖSSZEÉRŐ TELEPÜLÉSEKRE.

 

A MURVA ANYAGA DOLOMIT VAGY MÉSZKŐ. SZÍNE FEHÉR, SÁRGÁS VAGY SZÜRKÉS ÁRNYALAT.

ÁGYAZÓ MURVA 2-5 mm SZÁLLÍTÁS:

Ez a murvafajta térkövezésnél a kő ágyazati rétegeként kerül felhasználásra a térkő és az alap közé, de díszítésre is kiváló ez a murva.

KERTI MURVA 5-12, 12-20 mm SZÁLLÍTÁS:

Díszítőmurva. Kerti járdákhoz, gépkocsi beállókhoz szállítjuk. A gyalogjárdához az 5-12-es kocsi beállókhoz a nagyobb szemű 12-20-as frakciót javasoljuk.

MURVA 20- 55 mm SZÁLLÍTÁS:

Laza szerkezetű földeken készülő utak első szintű feltöltő anyaga. Hengerelés után a laza talajba ékelődve megakadályozza annak tovább süllyedését. Használható még kocsi beállókhoz is.

POROS MURVA, TÖLTŐMURVA, OSZTÁLYOZATLAN MURVA SZÁLLÍTÁS:

Alkalmas utak és térkő alapjának készítéséhez. A poros murva kiválóan tömöríthető és ezzel stabil alapja lehet a kisebb forgalmú utaknak. 0-20 vagy 0-50-es frakcióban szállítjuk.

A murva és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort.

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT MURVA SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: