SÓDER SZÁLLÍTÁS

KÉTSZER ROSTÁLT 0-4 mm SZÁLLÍTÁS, SÓDER 0-8 mm SZÁLLÍTÁSSAL, MOSOTT SÓDER SZÁLLÍTÁS SÓDER 0-16 mm KISZÁLLÍTVA, SÓDER 0-24 mm SZÁLLÍTÁS, FOLYAMI SÓDER FUVAROZÁS, TÖLTŐSÓDER SZÁLLÍTÁS.

AZ ITT FELSOROLT ANYAGOKAT ÖNMAGUKBAN NEM FORGALMAZZUK, KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐK ! MINDEN SÓDER FAJTÁT ÖMLESZTVE HÁROM OLDALRA BILLENŐPLATÓS TEHERAUTÓVAL SZÁLLÍTJUK, EGY SZÁLLÍTÁSSAL MAX. 5 KÖBMÉTERT, BUDAPEST ÉS KÖZVETLEN SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE, KORREKT ÁRON.

 

AZ ÖSSZES SÓDERFAJTA MOSOTT, OSZTÁLYOZOTT KIVÉVE A TÖLTŐSÓDERT.

 

Minden építési technológia különféle sóder alkalmazását írja elő. Beton készítése előtt kérje ki építési szakember véleményét.

A sódert napjainkban sóderbányákból termelik ki, a sódert értékesítése előtt mossák, osztályozzák.  A mosásra a sóderban lévő agyagtartalom eltüntetése miatt van szükség, mivel ha a sóderben agyag maradna az nagyban befolyásolná az adott sóderből készített beton szilárdsági, statikai jellemzőit. a folyami vagy dunai sóder is kapható jóval magasabb áron, de minőségileg nem jobb mint a bányákból termelt sóder.

 

TÖLTŐSÓDER SZÁLLÍTÁS:

Útalapnak, térkövezéshez, feltöltéshez használható. Agyagtartalma miatt kiválóan tömöríthető ezáltal stabil alapot képez.

KÉTSZER ROSTÁLT 0-4mm SÓDER SZÁLLÍTÁS:

Térkövezéshez ágyazó rétegéhez, durva vakoláshoz, vékony beton készítéséhez szállítjuk ezt a sóderfajtát.

0-8mm MOSOTT OSZTÁLYOZOTT SÓDER SZÁLLÍTÁS:

Estrich beton készítő gépbe vagy vékony aljzatbeton készítéséhez használják ezt a sóder típust.

0-16mm MOSOTT OSZTÁLYOZOTT SÓDER SZÁLLÍTÁS:

Aljzat beton, betonkoszorú vagy keskenyebb zsalukövek közé készített betonhoz ideális.

0-24 MOSOTT OSZTÁLYOZOTT SÓDER SZÁLLÍTÁS:

Ezt a sódertípust szállítjuk a leggyakrabban. Alkalmas 10 centiméternél vastagabb beton készítéséhez. Járda, kerítésalap kocsi beálló, házalap, satöbbi készítéséhez.

KÉSZBETON FÖLDNEDVES BETON SZÁLLÍTÁS:

Ez az építőanyag betongyárban készül előre beállított recept alapján. Földnedves konzisztenciában kerül kiszállításra Önöknek. Fontos, készbeton rendelése előtt kérje ki szakember véleményét a szemnagyság és az erősség tekintetében! A beton ára is ettől függ. Beton árakért kérem hívjon telefonon.

 

A sóder és a szállítás árakért kérem, kattintson az árlistára vagy használja a kalkulátort

A KALKULÁTOR ÁLTAL KISZÁMOLT SÓDER SZÁLLÍTÁS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, EZÉRT KÉREM HÍVJON TELEFONON!

Anyag neve:

Mennyiség:

Szállítási cím: